Over Roy

Wil je jou en je bedrijf écht lekker neerzetten op het internet, op flyers of op dikke billboards naast de snelweg? Laat dan je teksten schrijven door een copywriter, ofwel een commercieel tekstschrijver. Dat gaat heel snel en makkelijk. Sterker nog: je hebt hem al gevonden en bent slechts een muisklik verwijderd van het begin van een nieuw succesverhaal.

Wie ik ben? Ik ben Roy. Ik ben geboren in Zeeland en woon in Haarlem. Na een opleiding tot filosoof ben ik me gaan focussen op taal, communicatie en marketing. Filosofie gaat over ideeën. Communicatie gaat over het overbrengen van ideeën. En met marketing verdien je geld met die communicatie. Het leek me dus een logische stap.

Je hoeft van mij geen dertien-in-een-dozijn-tekstjes te verwachten. In tegendeel: ik zie iedere opdracht als een nieuwe kans om iets geweldigs te maken. Wat dit dan precies wordt? Dat ligt aan jou en je bedrijf, maar vooral aan de mensen die je wil bereiken en soms ook wel een beetje aan Google.

Als freelance copywriter in Haarlem ben ik nooit ver van je vandaan, waar in Nederland je ook woont. Wil je samenwerken? Stuur me dan direct een berichtje of bel me op 06 28 20 64 10. Als jij dan de koffie zet doe ik direct wat onderzoek. En als de koffie klaar is sta ik bij je op de stoep!

Tekstschrijver Roy